Ez egy súgó azoknak, akik meg szeretnének tudni mindent  a Star Stable Online-ról. Nyugi, hogy könnyebben megértsetek, majd mutatok egy videót arról, hogy pl. hogy regisztrálj. És azt is elárulom, hogy a jatékban én Sophia Underbaker néven vagyok elérhető. Ha netán bármi probléma adódna, kommentelhetsz, vagy a játékban dobj egy levelet nekem (a postaládába, nem a chat-en), és segítek, ahogy tudok. :) 

 

#1 Regisztráció: Először is, látogasd meg a Star Stable oldalát, és kattints arra, hogy  `Regisztrálj most!´. Ezután add meg az e-mail címed és találj ki egy jelszót! Lépj be az e-mail fiókodba, hogy megerősítsd a címet! Lépj be a játékos profilodba, majd kattints rá a `Játssz most!´ feliratra. Itt kezdheted el telepíteni. Ha kész, betölti a frissítéseket. Ha ez kész, a jobb alsó sarokban ott lesz, hogy `Játék´, na, arra kattints! Azt hiszem, először kiválasztod a külsőd és a neved, és csak azután csatlakozik a szerverhez, hogy elkezdhesd a játékot. Először zöld szövegbuborékokban kiírja, mi mire jó, meg ilyesmiket.

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr36796429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása